bws TM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
bws ; TM

bws ; ex3

bws ; Stefansho

bws ; LARDZ

bws ; mit_ox

bws ; Sab

bws ; Pr0per

Haj decki!

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Belo_Oko_Kurca

Broj poruka : 1
Datum upisa : 11.01.2013

Haj decki! Empty
PočaljiNaslov: Haj decki!   Haj decki! Icon_minitimePet Jan 11, 2013 2:49 pm

Ja sam Mitar. Mnogi me zovu LEPI! ja igram cs jos od malih nogu kad sam imao 10 godina. Tad sam na jednoj livadi u blizini moje kuce igrao sa drugarima fudbal i onda me je drugar nesto naljutio i posvadjali smo se. Ja sam otiso kuci i onda kad mi bilo dosadno ja sam ga zvao i izvinio sam se jer nisam mogo bez njega Sad. Posle toga mi smo otisli zajedno na pecanje i posle pecanja smo dosli praznih ruku kuci. Nismo uvatili nista. Ja da sam znao ne bi ni iso na pecanje. Sve u svemu svi misle da sam ja najpametniji u mom klanu i tako dalje. Nisam najpametniji samo najvise razmisljam. Voleo bi kada bi mogo da odigram jedan probni mec za ovaj klan. Jer smo jednom igrali sa vama i stvarno ste nas sabili. Posle toga sam se iznervirao i izaso napolje na fudbal malo da se izukcem sa decom. Oterao nas jednom jedan covek sa livade i jebo ga otac sta da se radi od tad vise i ne igramo tu! Pozdrav drugari pucamo se! :*
Nazad na vrh Ići dole
LARDZ

LARDZ

Broj poruka : 47
Datum upisa : 04.02.2012
Godina : 29

Haj decki! Empty
PočaljiNaslov: Re: Haj decki!   Haj decki! Icon_minitimePet Jan 11, 2013 3:01 pm

HAhahaha .cao Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
rollehgslunga1993 http://www.bws-tm.tk
sabijato

Broj poruka : 1
Datum upisa : 11.01.2013

Haj decki! Empty
PočaljiNaslov: Re: Haj decki!   Haj decki! Icon_minitimePet Jan 11, 2013 3:03 pm

Ko si ti druzeee?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Haj decki! Empty
PočaljiNaslov: Re: Haj decki!   Haj decki! Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Haj decki!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
bws TM  :: »Introductions :: Player HQ-
Skoči na: